Aanvullende diensten
Meer voor jouw website

Website onderhoud

Wanneer de website is gebouwd en je er helemaal tevreden over bent, zit onze taak er in principe op. Een tevreden klant en een website waar we trots op mogen zijn. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat een website actueel blijft. Het gebeurd heel vaak dat er niet meer wordt omgekeken naar een website. Vaak omdat je er zelf vaak geen tijd voor hebt en het zonde is om iemand voor een paar kleine aanpassingen in dienst te nemen.

Dit mag natuurlijk eigenlijk niet gebeuren. Want een website die up-to-date blijft trekt simpelweg meer klanten door een betere, actieve uitstraling en doordat hij hoger in de Google zoekresultaten terecht komt.

Zijn er veranderingen die moeten worden doorgevoerd in de website? Een tekst laten vervangen, nieuw fotoalbum, geüpdatete formulier of een compleet nieuwe pagina op de website? Wij helpen je graag verder. Voor een vast tarief per maand kan je ons elk moment inzetten om iets aan te passen aan je website. Zie onderstaand tabel voor de tariefen.

Logo & huisstijl ontwerp

Naast het bouwen van je website maken we ook je nieuwe logo en ontwerpen wij de standaard huisstijldragers voor je bedrijf; visitekaartje en briefpapier. Ook hierover horen we graag jou input. Al je ideeën en wensen kan je aan ons kwijt tijdens het oriëntatiegesprek. We gebruiken deze huisstijl natuurlijk ook gelijk voor de bouw van je website.

Het hebben van een sterke huisstijl is erg belangrijk voor een bedrijf. Het is het kenmerk voor je klanten en kan van alles zeggen over waar je bedrijf voor staat. Daarbij is een huisstijl ook het eerste waar een klant mee in aanraking komt. Voordat hij één letter op je website heeft gelezen, heeft een klant al een mening over de 'look & feel' van je bedrijf. Dit zal uiteindelijk de basis zijn voor de beslissing of een klant verder wilt met jouw bedrijf, of dat hij op zoek gaat naar een concurent.

Eén van de belangrijkste onderdelen van het hebben van een huisstijl is dat je die consistent gebruikt. Op je website, visitekaartje en briefpapier. Hiermee helpen we je graag.

De diensten op deze pagina worden uitsluitend aangeboden in combinatie met het laten bouwen van je website bij Bright Links.